Mere end en Drøm

Velkommen til BIBAMBUS.dk, et passioneret projekt skabt af undertegnet, en dedikerede serieiværksætter, Jacob Lænsø. Jeg startede projektet i 2023 med det formål at skabe en bedre fremtid for klodens natur, dyreliv og de naturlige balancer på vores skønne planet.

Jeg tror på, at ved at arbejde sammen kan vi skabe en positiv ændring i verden. Derfor inviterer jeg dig til at være en del af dette fællesskab og samarbejde med mig for at nå vores fælles mål.

Jeg har et bankende hjerte for naturen og klodens dyreliv og jeg er dedikeret til at beskytte og bevare vores planet for kommende generationer. Min passion og engagement smitter af på alle omkring BIBAMBUS, og jeg arbejder hårdt for at prøve at gøre en positiv forskel.

Jeg ser frem til at dele min rejse med dig og arbejde sammen med dig for en bedre fremtid for alt levende. Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at deltage i projektet eller støtte det på den ene eller den anden måde.

Sammen kan vi skabe en bedre verden!

Alt det bagved

BIBAMBUS er et bæredygtigt livsstilsprojekt, der forsøger at ændre den måde, vi forbruger på. Projektet har fokus på lækre og stilfulde bæredygtige bambus produkter, og forsøger at få os til at tænke over, hvordan vores valg påvirker andre levende organismer og miljøet.

BIBAMBUS ønsker at opfordre til solidaritet og ansvarlighed i vores valg, og opfordrer til at tage små skridt mod en mere bæredygtig og naturvenlig livsstil.

BIBAMBUS - er mere end blot en god og ædel bambus idé!

BIBAMBUS har en iboende flertydighed.

  1. De to første bogstaver: BI - er i sig selv et ord og repræsentere vores skarpe fokus på klodens biodiversitet og bier i særdeleshed.
  2. De næste bogstaver udgør også et ord: BAMBUS - og repræsenterer den HASTIGE omstilling af vores samfund som vi har brug for nu.
  3. Og så er det gemt en smule magi i navnet. Hvis du fjerner de tre B´er i navnet BIBAMBUS fremkommer et interessant budskab:
  4. BIBAMBUS bliver til ´I AM US´

Budskabet indeholder en STÆRK signalværdi, og indikerer at individet (du og jeg) bærer et ansvar for fællesskabet, moder jords knappe ressourcer og fremtidige generationer, gennem vores individuelle forbrugsmønster.

BIBAMBUS er ikke bare en god idé, det er en ædle vision. En vision om at ændre vores skæve og tankeløse forbrugsmønster, og i stedet tage ansvar for vores fællesskab, moder jord og fremtidige generationer.

Vi er alle en del af et større fællesskab, og vores valg har konsekvenser, der rækker langt udover vores eget liv. BIBAMBUS er et seriøst forsøg på at ændre denne tankegang, gennem lækre og stilfulde bæredygtige produkter, der hjælper os med at træffe mere bevidste valg.

Vi er ikke alene i denne kamp, og BIBAMBUS er mere end bare en almindelig salgskanal. Det er et fællesskab, der arbejder sammen for at skabe en positiv forandring. Lad os gå sammen om at revolutionere nutidens forbrugsmønster, og pege pilen i retning af en mere bæredygtig fremtid.

Som ordene siger: "Selv små skridt fremad, er skridt fremad." Lad os tage disse skridt sammen, og skabe en bæredygtig fremtid for os alle.

Statement!

  • Vi er BIBAMBUS, en kraftfuld bevægelse med et mål om at sætte en stopper for menneskers uacceptable overforbrug af ikke nedbrydelige og unaturlige forbrugsvarer.
  • Vi tager ansvar for vores globale miljø ved at påvirke den brede verdens befolkning til at vælge mere bæredygtige alternativer.
  • Vi støtter den verdensomspændende naturgenoprettelses organisation "Stand For Trees" med minimum 2% af et eventuelt overskud, og vi gør en aktiv indsats for at sætte fokus på naturens knappe ressourcer og værdien af at beskytte den.
  • Vi er dedikerede til at inspirere mennesker til at forbedre forholdene for verdens natur og gøre verden til et bedre sted for alle levende organismer.
  • Vi var engang ingenting, men i dag er vi på vej til at skabe en reel forandring - lad os være Bambus - ´Be Bambus´ - BIBAMBUS!

 

Mange Venlige Bambus Hilsner
BIBAMBUS - holdning med stil!

Jacob Lænsø, Bambussadør
T: (+45) 26 14 02 66
M: JL@bibambus.dk
W: BIBAMBUS.dk
Facebook icon download 32x32 - curved instagram icon download 32x32 - curved linkedin icon download 32x32 - curved